Witam koledzy. kupilem wczoraj nastepna T4 tym razem jest prawie taka jaka chcialem czyli silnik 1,9 długa skrzynia biegow, wersja long na 9 osob ze wszystkimi siedzeniami oryginalnymi z materialu a nie ceratki i nie bialy lecz granatowy, rok 94.nawet kierownice ktos z poducha zalozyl od nowszego modelu. minus tego autka to brak wspomagania. najprawdopodobniej nie ma go bo nie bylo a nie sie zepsulo.I stad mam takie pytanko. co musze kupic zeby załozyc i miec wspomaganie kiery? moze ma ktos jakis komplecik w dobrej cenie na sprzedaz i sprawne i czy duzo z tym zachodu. kompletem kluczy i doswiadczeniem kilkuletnim w mechanice dysponuje. chodzi o to czy zdaze to w dzien zrobic zeby nie unieruchamiac autka na dłuzej. pozdrawiam
zebyscie nie pomysleli ze skoro mechanik i nie wie co kupic to wiem ze pewnie przekladnia kierownicza, pompa, jej mocowanie do silnika, zbiornik z przewodami ale czy kazda przekladnia podejdzie np pod frez kolumny kierowniczej[ nie wiem jak sie tam laczy w T4 bo nie rozbieralem nigdy. dodam tylko ze zagladajac pod maske w trakcie kupna zauwazylem ze pasek mam wielorowkowy
wspmaganie do załozenia w T4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
gruszka
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: transporter
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
wspmaganie do załozenia w T4
Ostatnio zmieniony 30 sty 2011, 11:04 przez mariuszgim, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: post pod postem
Powód: post pod postem
-
mikoli
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 101 razy
- Kontakt:
Re: wspmaganie do załozenia w T4
Tego to nie w…login to view the rest of this postgruszka pisze:czy kazda przekladnia podejdzie np pod frez kolumny kierowniczej nie wiem jak sie tam laczy w T4 bo nie rozbieralem nigdy.
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się