Temperatura zewnętrzna minus 63 stopnie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Kur2
- Początkujący T4
- 6
- Model:
- Auto: 3x T4
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Temperatura zewnętrzna minus 63 stopnie
Witam. Przeszukałem forum, oczywiście t4wiki również. Mam problem, po uruchumieniu silnika wyświetla mi na climatronicu i w fis temperaturę -63 stopnie. Po przejechaniu około 10km (dziś na zewnątrz ponad 30 stopni) temperatura powoli wzrasta aż do prawidłowej wartości. Co za tym idzie klima się nie uruchomi, bo widzi minus 63 stopnie na zewnątrz. Sprawdziłem vcds-em, brak błędów climatronica, podmieniłem czujnik G17 na nowy, dalej to samo. Sprawdziłem kable idące do czujnika, są ok. Co może być przyczyną tego problemu?
-
bigos1966
- profil zaufany

- Specjalista T4
- 15
- Model:
- Auto: t4 caracelle
- podziekowal za post: 33 razy
- otrzymal podziekowanie: 201 razy
- Kontakt:
Re: Temperatura zewnętrzna minus 63 stopnie
Przejście na przewodach są ale jaki opór. Muszą być w którymś punkcie zaśniedziałe bo prawdopodobnie jest duży opór że wskazuje -60 stopni.
This topic has 4 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się