Nie wiem czy już było, szukałem ale nie znalazłem.
W mojej Caraveli po zakupie nie było podłokietników, były natomiast ślady na oparciach foteli sugerujące że kiedyś były.
Kupiłem na szrocie sprawny podłokietnik z Sharana Mk1, pasuje idealnie. Ten egzemplarz trochę zmęczony wizualnie ale działa jak należy.
Podłokietnik z Sharan/Alhambra/Galaxy Mk1 do T4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Fubar79
- Początkujący T4
- 2
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Podłokietnik z Sharan/Alhambra/Galaxy Mk1 do T4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
PabloLG
- Początkujący T4
- 2
- Model:
- Auto: Caravella
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: Podłokietnik z Sharan/Alhambra/Galaxy Mk1 do T4
No miałem dwa shatany i z podłokietnikami dobrze mi się jeździło. W t4 na szczęście mam z przodu po dwa podłokietniki. Jak dla mnie bomba. Dużo jeżdżę…login to view the rest of this post
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się