Witam,
przy wpinaniu kabla do poduszki powietrznej coś tam pękło we wtyczce (w poduszce) i skrzywiły się te dwa bolce wewnątrz. Naprostowałem te bolce, wpiąłem wtyczkę i było ok mimo, że kabel trochę luźno siedział. Po ok. 2 tyś km zapaliła się kontrolka Airbag. Rozebrałem kierę poprawiłem wtyczkę i przymocowałem taśmą żeby nie wypadała. Po skasowano błędu było ok.... przez 100 metrów i później znów błąd. Postanowiłem wymienić całego Airbag bo pewnie coś tam nie styka w tej wtyczce.
Mój ma numer części: 3b0 880 201 AM 4EC
Takiego samego oczywiście nigdzie nie ma. Za to są takie same, z tym samym numerem ale inna końcówką:
3b0 880 201 AE
3b0 880 201 M
3b0 880 201 BM
Czy będą pasować? Numer ten sam ale końcówka inna.
Dzięki z góry za pomoc.
Airbag / poduszka powietrzna czy będzie działać?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.