2.5 AET na LPG

https://www.t4-forum.pl/viewforum.php?f=91
T4 Forum dotyczące silnika 2.5 AAF , ACU , AET , AVT , APL w VW T4 – typowe usterki, naprawy, schematy, diagnostyka VAG
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Madness7p
Nowy T4

2
Model:
Auto: T4
podziekowal za post: 2 razy
Kontakt:

2.5 AET na LPG

Post autor: Madness7p »

Cześć Szanowne grono . Po pierwsze dzięki za przyjęcie do forum . Mam takie pytanko. Zakupiłem T4 z AET jest tam zamontowana stara instalacja LPG i chciał bym założyć coś nowszego bo ta ledwo co dyszy i są z nią same problemy. Konkretnie mam kompletną instalację z papierami oczywiście , w skład wchodzą stag 300+ , reduktor KME Gold, i wtryski Baracuda, nada się to do niej ? Czy szukać coś innego ? Pytam bo jest ona z 6 cylindrówki. Instalacja 2 letnia jeździła w moim poprzednim aucie ale niestety wypadek i poszło na żyletki. Za wszelkie info z góry dziękuję.
pacark
Samodzielny mechanik

15
Model:
Auto: T4
podziekowal za post: 17 razy
otrzymal podziekowanie: 41 razy
Kontakt:

Re: 2.5 AET na LPG

Post autor: pacark »

dobre graty do montażu, jeszcze tylko kumaty gazownik i bedzie to działać bez problemu

This topic has 3 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „2.5 AAF , ACU , AET , AVT , APL”