Witam Panowie , czy demontował z was ktoś lusterko wsteczne z przedniej szyby , chciałem zmienić z czarnego na popielate , nie robiłem tego jeszcze a nie chciał bym żeby szyba pękła , słyszałem że też się możne zdarzyć .
Z góry dziękuje za odpowiedź .
Lusterko wsteczne
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
dom80
- Aktywny T4
- 9
- Model:
- Auto: VW T4 transporter
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 19 razy
- Kontakt:
Re: Lusterko wsteczne
Z tego co pamiętam to lusterko się przekręca trzymając za tą nóżkę nie za szkło. Mi się udało bez uszczerbku. Pa od szyb kiedyś też mi pierwsze luster…login to view the rest of this post
This topic has 14 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się