Naprawa pęknietego wężyka od spryskiwacza szyby
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
jacula
- Aktywny T4
- 10
- Model:
- Auto: VW T4 TRANSPORTER
- Opis: VW T5 19 TDI 105 KM
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Naprawa pęknietego wężyka od spryskiwacza szyby
Gdzieś kiedyś widziałem opis z fotkami naprawy w T4 lub T5 nie pamiętam dokładnie.. ale nie ważne które przecież :D czy ktoś może się napotkał na ten opis naprawy tego wężyka ? autor tam również podawał jaki wężyk trzeba dokupić i jaką złączkę na alledrogo ?
-
blantozaur
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Auto: t4 2000r
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Re: Naprawa pęknietego wężyka od spryskiwacza szyby
Na Wiki de jest schemat. Ja wymieniłem bo zapchany był i nie było wow. Teraz leje, że dla sąsiada starczy. Wężyki podgrzalem opalarka. Nie bierz na…login to view the rest of this post
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się