Obcięty kabel w okolicach bezpieczników
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
rubix03
- Nowy T4
- 4
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Obcięty kabel w okolicach bezpieczników
Witam, na wstępie chciałbym się przywitać:) mój nowy nabytek T4 Multivan 2,5 TDI automat. Postanowiłem trochę poszperać i znalazłem obcięty kabel obok skrzynki bezpieczników. Wydaje mi się, że nie jest to oryginalny. Chciałbym zapytać czy ktoś może wie co to może być? Z tego co widzę prowadzi on pod podłogę, ale gdzie dalej nie wiem... pozdrawiam wszystkich miłośników T4:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
blantozaur
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 19
- Model:
- Auto: t4 2000r
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Re: Obcięty kabel w okolicach bezpieczników
Obawiam się, że nikt nie zgadnie co powszedni właściciel kombinował. Albo zdejmiesz podłogę i wytropisz albo szukaj nieoryginalnych dodatków, które nie działają i sprawdź czy to nie do nich zasilanie...
-
rubix03
- Nowy T4
- 4
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Multivan
- Kontakt:
Re: Obcięty kabel w okolicach bezpieczników
Dzięki za szybką odpowiedź, patrzyłem już czy jest tam coś dołożone, ale nic nie znalazłem dziwne bo poprowadzony jest dość solidnie. Najgorsze jest to że w skrzynce bezpieczników nie ma drugiego końca. Nie uśmiecha mi się pruć całej podłogi, ale z ciekawości chyba sprawdzę co autor miał na myśli :)