Liczniki
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
miszell1
- Początkujący T4
- 8
- Model:
- Auto: Multivan
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Liczniki
Witam wszystkich Vw MULTIVAN 2,5 ACV rok 1996 modelowo 1997 mam problem z licznikiem jak jest temperatura na minusie i go odpalam to tylko są kontrolki świec i kierunków i pozostałe , licznik jest podświetlony ale nie pokazuje żadnych wskazań dopiero po przejechaniu paru kilometrów jak się rozgrzeje wraca wszystko obroty ,prędkość paliwo, temperatura wody jak jest ciepło na plusie 5-10 stopni jest OK.z tego co wyczytałem na forum wina leży po stronie stabilizatora napięcia i zimnego lutu mój licznik jest jakiś inny bo elektryk patrzył i powiedział że takiego stabilizatora tu niema stwierdził że licznik jest OK. i skasował 30 zł <zamek> mam licznik z podświetleniem zielonym i wskażniki na silniczkach wrzucę zdjęcie rozebrał bym go sam i przejrzał bym wszystkie luty ale wskazówki tak mocno siedzą że boję się że je połamię a może to jakaś inna przyczyna może ktoś coś podpowie może jaki przekażnik albo coś innego Pozdrówko dla wszystkich !!!!!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
maja
- Administrator
- Kierowca T4
- 15
- Model:
- Auto: t4/t4/t4/sharan
- Opis: ten co walczy
od początku do końca - podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 41 razy
- Kontakt:
Re: Liczniki
Hej, jedynie zegar prędkości jest przykręcony a reszta ma swoje gniazda. Na spokojnie wszystko zdemontujesz. Po bokach całej płyty będziesz mieć plast…login to view the rest of this post
This topic has 20 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się