Cześć,
zaczynam robotę z przeróbką mojego vana na kampera. No i jedną z pierwszych rzeczy jest montaż okna - chcę dać kamperowe, jakiegoś Dometica, żeby zrobić porządną izolację. No i tu trafiam na problem - okna kamperowe są uniwersalne - płaskie, natomiast ściana T4 jest zakrzywiona. Wobec tego trzeba by jakoś dostosować ścianę do okna - na myśl przychodzi mi doklejenie/dospawanie jakiegoś profliu dociętego z jednej strony do płaszczyzny okna.
Macie jakieś sprawdzone sposoby na taką robotę?
Moje okno ma ok. 45cm wysokości, co powoduje, że okno u dołu i u góry odstaje mniej więcej o 7mm od ściany.
Montaż okien kamperowych
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Okruch
- Nowy T4
- 5
- Model:
- Auto: T4 hochdach
- Kontakt:
-
Okruch
- Nowy T4
- 5
- Model:
- Auto: T4 hochdach
- Kontakt:
Re: Montaż okien kamperowych
Dla potomnych: Dometic S4 jest płaski, ale Dometic S7 jest zakrzywiony i podobno pasuje do większości busów, także jeśli ktoś my chciał montować okno …login to view the rest of this post
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się