Mechanizm zamykania szyby przesuwnej
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
fleri
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: T4 lift long
- podziekowal za post: 7 razy
- Kontakt:
Mechanizm zamykania szyby przesuwnej
Szczerze mówiąc nie mam pojęcie jak to nazwać... chodzi mi o ten element na szybie przesuwnej (takiej z drzwi przesuwnych, albo ten po drugiej stronie auta), który służy do zabezpieczenia szyby przed przesuwaniem się... taki.. rygiel? zamknięcie? Chyba już wiadomo o co chodzi... no więc pytanie brzmi, czy można dostać gdzieś coś takiego? Czy trzeba kupić całą szybe? Tzn okno.. mam popsute oba, tzn z jednej strony została ta podstawowa część, więc wsadziłem w nią zawleczkę i powiedzmy że jest w miarę ok, natomiast z drugiej strony, w drzwiach suwanych zostało to urwane, do gołej szyby... przykleiłem tam zasówkę, ale średnio spełnia swoje zadanie... Mile widziane również inne patenty na ten problem...
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: T4
- Opis: ZRÓB COŚ ZE SWOIM ŻYCIEM ALBO NAPIJ SIĘ WÓDKI
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 82 razy
- Kontakt:
Re: Mechanizm zamykania szyby przesuwnej
Ja kupowałem w serwisie cały element ok 90 zł 1 szt ...zmaienniki niedostępne
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się