VW T4 Mixt 2002 rok, przód Multivana., kolor czarny, potrzebna dobra firma blach-lak:
Witajcie, możecie polecić jakąś firmę blacharsko-lakierniczą z Trójmiasta lub okolic (na fakturę), która naprawdę dobrze zrobi blacharkę z dobra konserwacją i lakierowaniem do podszybia mojego auta? Zakres: demontaże, wymiana półbłotników, nadkoli wewnętrznych, progów plus konserwacja podłogi i piaskowanie całego spodu, na to guma i baranek, plastiki wklejki itd. Potrzebny jest pasjonat tak jak ja jestem pasjonatem tego super auta :) Będę wdzięczny za wsparcie :) Mój tej. GSM 691 404 810, Gdynia.
Dobra firma blach-lak z Trójmiajsta lub okolic
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
SławekR
- Nowy T4
- 6
- Model:
- Auto: VW T4
- Kontakt: