schowek pod poduszką w Caravellce

ODPOWIEDZ
tommly
Specjalista T4

14
Model:
Auto: chwilowy brak T4
Opis: Sekcja DOLNO-Śląsko-Opolska
podziekowal za post: 30 razy
otrzymal podziekowanie: 36 razy
Kontakt:

schowek pod poduszką w Caravellce

Post autor: tommly »

Witajcie forumowicze T4 :-)

Właśnie stałem się posiadaczem bordowego VW Caravelle rocznik 96.

Silnik- wymarzony 2.5 tdi 102KM.
Przebieg 370 tys, ale w oryginale.

Jest w niej kilka rzeczy do zrobienia, ale głównie kosmetyka.

Alarm założony, centralny też, zostały jeszcze szyby elektryczne i plastiki do wyczyszczenia i wymiany (niektóre) w środku.

I tutaj pojawia się moje pierwsze pytanie. Mam wersję z 2 poduchami, pod tą dla pasażera jest schowek, ale otwarty, czyli coś ale póleczka, czy w to miejsce da radę zamontować schowek zamykany na kluczyk, taki jak jest w wersjach bez poduchy, albo taki schowek z uchwytami na kubki od Multivana? Czy jest on tak samo szeroki jak ten otwarty, czy wymagana jest jakaś dostawka z boku, z prawej strony przy drzwiach? Nie chcę kupować w ciemno i wydawać niepotrzebnie pieniążków.
W moim obłazi plastik więc i tak pójdzie do wymiany, tylko pytanie czy na taki sam, czy zamykany.

Przeszukałem kilka wątków na forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na mój "problem".

Będę wdzięczny za każdą podpowiedź.

Pozdrawiam Wszystkich teczkomaniaków. Tomek.
<dzięki>
pip71
Nowy T4

14
Model:
Auto: california
Kontakt:

Re: schowek pod poduszką w Caravellce

Post autor: pip71 »

W piątek właśnie wymieniłem na zamykany. Z szerokością nie ma problemu jeśli do schowka będziesz miał boczek. U mnie był problem z górną krawędzią tz.…login to view the rest of this post

This topic has 3 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Caravelle”