zapowietrza sie 2.4d
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Kadela69
- Forumowicz T4
- 7
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
zapowietrza sie 2.4d
witam silnik mi sie zapowietrza i rano nie pali.musze go z plaka traktować.wszystko zaczeło sie od wymiany filtra paliwa,od tej pory mam kłopoty.wymieniłem już wszystkie przewody od baku aż do pompy.założyłem zaworki zwrotne na zasilaniu i powrocie i dalej to samo.na forum wyczytałem że pływak może być pęknięty więc kupiłem używke i dalej to samo a nawet troche gorzej,i mam pytanko gdzie te pływaki pękają?w którym miejscu?bo u siebie tylko mam pęknięcie w tym miejscu na już prawie na wylocie jak tam aluminiowa rurka wchodzi w ten plastikna górzei ten oto plastik jest troche pęknięty,i ten używany co kupiłem też ma lekkie pęknięcie w tym miejscu.
-
Victus
- Znawca T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 12 razy
- otrzymal podziekowanie: 33 razy
- Kontakt:
Re: zapowietrza sie 2.4d
Przez wężyki źle dociśnięte albo przez podgrzewacz paliwa, sprawdź jeszcze na wszelki wypadek przelewy
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się