Lampy przeciwmgłowe przód
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Micky
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle '03 /C5 X7
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 14 razy
- Kontakt:
Lampy przeciwmgłowe przód
Witam ponownie. Kupiłem sobie takowe lampki na przód i teraz pytanie jak je podłączyć. Z tego co wyczytałem (i zobaczyłem) na niemieckiej wiki (po przetłumaczeniu na polski nie da się nic zrozumieć, po angielsku ciężko, bo sporo fachowych terminów) muszę tylko dołożyć kabel od styku 83a na przełączniku do halogenów i masę. Ale żeby nie było tak łatwo, to na tę chwilę nie mam przekaźnika do przeciwmgłowych, jest tylko zworka. Natomiast z przeciwmgłowymi z przodu widzę, że jest przekaźnik. I teraz pytanie - jaki przekaźnik i czy on musi tam koniecznie być? Bo wydaje mi się, że skoro przeciwmgłowe tylne działa bez przekaźnika to i przednie powinny?
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 311 razy
- Kontakt:
Re: Lampy przeciwmgłowe przód
Przekaźnik musi być z racji dużego natężenia prądu pobieranego przez przednie lampy. Do zamontowania przednich mgiełek potrzebujesz zwykłego przekaźni…login to view the rest of this post
This topic has 43 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się