Schemat oznaczenia 2.4D Caravelle
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
coval43
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: t4 caravelle
- Kontakt:
Schemat oznaczenia 2.4D Caravelle
Powitac powitac forumowiczow.Mam w miare blachy problem zwiazany z 2,4d zpietym z caravelle z 97r.Ma jakis dziwny halas od strony rozrzadu i najpierw Mr.Mecanic(bo rzecz dzieje sie w angli)stwierdza zacierajacy sie napinacz paska alternatora etc... ale po zdjeciu paseczka o ktorym pisze halas sie mocno wzmaga???Mr.Mecanic twierdzi zatem ze to cos z walem nie tak i jest koniecznosc rozebrania silnika,w co nie jestem w stanie inwestowac i zaczynam szukac usterki na wlasna reke :shock: Moj pierwszy post wiec prosze wybaczyc glupote mojego pytania ale nie moge wygooglowac schematu z punktami(znakami)rozrzadu a jutro chce go zdjac i sprawdzic pompe chlodzenia(wydaje mi sie ze to ona popuscila lozyska <05> )i stąd to zamieszanie ale mam obawy o przestawiony pasek bo autko bylo ciagane w zimie przez zeszlego wlasciciela ktory nie chcial wymienic swieczek bo to za dużo pracy...etc...? Z gory dziekuje za pomoc i prosze o wyrozumialosc dla raczkujacego w Diesel-ach.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Schemat oznaczenia 2.4D Caravelle
niektórzy krytykują ale może to ci coś pomoże ( serwisówka ):
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=6&t=90
a tak na marginesie to naprawdę tak długo sied…login to view the rest of this post
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=6&t=90
a tak na marginesie to naprawdę tak długo sied…login to view the rest of this post
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się