Na samym wstępie chciałem się przywitać z wszystkimi użytkownikami forum ponieważ jest to mój pierwszy post, proszę o wyrozumiałość bo jestem początkującym użytkownikiem forum i jest to moja pierwsza T4 w moim życiu.
Ale do rzeczy, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem T4 Multivan 2,5 TDi, niestety mam problem z uruchomieniem webasto, poniżej zamieszczam zdjęcia na których jest sterownik oraz umiejscowienie nawiewów w moim modelu. Moje podstawowe pytania - na pierwszym zdjęciu widnieją zegary, sterowniki, nie wiem jak to nazwać, w każdym razie sprawa wygląda tak, nawiewy nie działają jeżeli nie wciśniemy przycisku po prawej stronie w "sterowniku" na którym widnieje godzina 15:39, sterownik na którym widnieje 0:00 na nic nie reaguje. Proszę wytłumaczcie mi jak to się obsługuje i jak to powinno prawidłowo działać.
Webasto, nawiewy, ogrzewanie - pomoc w uruchomieniu
-
Driver Simon
- Nowy T4
- 8
- Model:
- Auto: Multivan 96r.
- podziekowal za post: 9 razy
- Kontakt:
Webasto, nawiewy, ogrzewanie - pomoc w uruchomieniu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Webasto, nawiewy, ogrzewanie - pomoc w uruchomieniu
To z zerami to sterownik od postojowego suchego, oryginalny. To z 15,39 to dokładany sterownik zapewne jako rozbudowa dogrzewacza D3WZ do postojowego …login to view the rest of this post
This topic has 32 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się