Witam wszystkich! Od niedawna jestem obserwatorem /nieaktywnym/ FORUM. Ale może kiedyś będę mógł pomóc. A oto mój problem.
Jak się okazało w moim t4 19td posiadam bardzo wolną skrzynię biegów/CRM/.Jednocześnie mam też skrzynię biegów o symbolu CLX w wersji syncro wraz z reduktorem.Według moich obliczeń CLX jest o ok 8% szybsza i w bardzo dobrym stanie. Mój pomysł jest taki aby odinstalować reduktor i zamontować w to miejsce normalną półoś ze skrzyni CRM . Nie wiem czy taka przeróbka nie wiąże sie z rozbiórką całej skrzyni? /nie chciałbym tego robić/ a może jest jakaś inna metoda?
Dziekuję za podpowiedzi.
Pozdrawiam
Jak wymienić prawą osłonę/aluminium/ wraz z półosią w vw t4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
mirski_mi
- Aktywny T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 8
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 6 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Jak wymienić prawą osłonę/aluminium/ wraz z półosią w vw
Wszystko wyszło dobrze!!!! Nie obyło się jednak bez rozebrania! Dodatkowa praca to zamontowanie napędu linki licznika w miejscu przeniesienia napędu na reduktor/tył/
Pozdrowienia
Pozdrowienia