Witam stałem się mniej lub bardziej szczęśliwym posiadaczem VW T4 1,9 td abl '96 , auto było uderzone w związku z czym właściciel zrobił remont wywalając całe wnętrze plus komora silnika, silnik też dostał ;( i w takim stanie rozebranym otrzymałem "prezent" mam drugi silnik z 94 r. - z wiązką ale różnią się (pompa, alternator, rozrusznik, czujniki, światła) kostki są nieoznaczone w żaden sposób ;( czy ktoś ma opis kolorów przewodów w kostkach, alternator, pompę, czujniki mogę zmienić na rocznik 96. reasumując cała elektryka '96 silnik 94 ale ciężko to poskładać w związku z tym, że kostki nie różnią się między sobą wielokrotnie poza kolorami ;) pomożecie? nie chce starej wiązki zegary i wnętrze '96
ps przeszukuję forum ale nie trafiłem na taki temat
Elektryka silnika 1,9td abl
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kocurgr
- Nowy T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt: