Skrzypiące uszczelki
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Micky
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle '03 /C5 X7
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 14 razy
- Kontakt:
Skrzypiące uszczelki
Mam problem z moją caravelką. Jak zrobi się trochę wilgotno to zaczynają mi skrzypieć drzwi. Nakleiłem już takie zwykłe uszczelki okienne na drzwi, żeby stykały się z oryginalnymi uszczelkami - pomogło ale na krótko. Jak spryskam uszczelki jakimś wd40, albo czymś podobnym to pomaga na 2-3 kilometry. Strasznie to denerwuje i auto wydaje się być przez to takim gruchotem (a nie jest). Skrzypią głównie drzwi pasażera, w mniejszym stopniu przesuwane. Czym to może być spowodowane?
-
stefany
- Stały bywalec
- 15
- Model:
- Auto: juz nie t4 :(
- Opis: KAŻDA ZMORA MA SWOJEGO AMATORA ...
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: Skrzypiące uszczelki
moim zdaniem zla regulacja drzwi [ zamka rygli ]
mialem tak w swoim [ drzwi przesuwne ] i szlak mnie trafial jak to skrzypialo regulacja zamkow zala…login to view the rest of this post
mialem tak w swoim [ drzwi przesuwne ] i szlak mnie trafial jak to skrzypialo regulacja zamkow zala…login to view the rest of this post
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się