Witam.
Mam n zimie Rafal i od dłuższego czasu przeglądam forum i do tego czasu mi to wystarczyło. Jest tutaj naprawdę sporo wiedzy z której już nie raz skorzystałem. Teraz jednak przyszło mi zadać pierwsze pytanie na forum ;).
Od ok 6 miesięcy jestem posiadaczem caravelli z 2001 roku 2.5 TDI 75 kw.
W auto regularnie inwestuje, wszystko naprawiam na bierząco. Niestety tym razem trafiłem na z pozoru błachy problem ale niestety dla mnie nie do przeskoczenia.
Otóż pękł mi waż od układu chłodzenia. Nigdzie nie mogę znaleźć schematu tego układu żeby zlokalizować numer części. Zobaczyć jak wyglada w całości tez jest trudno bo to waż, który znajduje się między silnikiem a siana grodziową. Dochodzi on chyba do podstawy filtra oleju.
Jak mogę poszukać nr części ? Do ASO najbliższego mam 60 km :(
Pomoże mi ktoś w zlokalizowaniu lub kupnie nowego lub używanego ?
Węże układu chłodzącego 2.5 tdi 102km
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
Re: Szukam węża układu chłodzącego 2.5 tdi 102km
to zależy od którego punktu - piszcie panowie z jakiej miejscowości jesteście bo ja mam do as…login to view the rest of this postraulo pisze:..........Do ASO najbliższego mam 60 km :(
This topic has 6 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się