Jak już wspominałem w innym dziale (koniec końców w złym ;) ) jestem na etapie podłączania dodatkowych wskaźników w moim multivanie. Dokładnie to dołożyłem "zegary" doładowania turbiny , ciśnienia oleju, temperatury oleju. Aktualnie mam wszystko ładnie i estetycznie podprowadzone do środkowej konsolety i zostaje kwestia podpięcia zasilania i podświetlenia. Idealnie dla mnie sprawa by wyglądała, jak wskaźniki będą się "budzić" po przekręceniu zapłonu, cieszyłoby mnie też jakby podświetlenie miało regulację natężenia. Doradźcie mi jak to najlepiej zrobić. Pewnie da się wszystko wyprowadzić z tablicy bezpieczników. Szukałem jakiś schematów na necie ale z mizernym skutkiem :(
Auto to : Multivan 2001 AHY
Jak podłączyć dodatkowe wskaźniki.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 13
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 234 razy
- Kontakt:
Re: Jak podłączyć dodatkowe wskaźniki.
Nie wiem jakie i ile przewodów masz z tych dodatkowych wskaźników.
Ja do Turbo Boosta Defi mam 4 kable (nie będę pisał jakie kolory, bo u ciebie mogą …login to view the rest of this post
Ja do Turbo Boosta Defi mam 4 kable (nie będę pisał jakie kolory, bo u ciebie mogą …login to view the rest of this post
Ostatnio zmieniony 08 lut 2017, 17:19 przez rafflex, łącznie zmieniany 1 raz.
This topic has 30 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się