Witam! Od kilku dni mam dziwny problem z wentylatorem nadmuchu, coraz częściej po kilku minutach jazdy wentylator wyłącza się na jakiś czas(przeważnie kilka minut). W czym powinienem szukać przyczyny, szczotki się kończą? Zdarza się to na wszystkich biegach, więc rezystor raczej sprawny.
Jakiś czas temu w którymś poście(bodajże z 2011 roku) wyczytałem, że ktoś do siebie zamontował wentylator z Golfa III. Czy faktycznie wentylator z Golfa III i Passata B3/B4 pasuje "plug&play"?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Wentylator nadmuchu - dwa pytania
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
fabian1300
- Początkujący T4
- 9
- Model:
- Auto: Transporter
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Re: Wentylator nadmuchu - dwa pytania
Witam polecam na początek sprawdzić sobie etke online. Tam są ładne schematy i numery części jeśli będą takie same to raczej będzie to samo. Ja bym na…login to view the rest of this post
This topic has 5 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się