dziwna przypadłość AJT
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
paputek981
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
dziwna przypadłość AJT
Witam, po długiej przerwie. Jak na razie z mega projektu nicihttp://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=33&t=7543 Jak wszystko się ułoży to na wiosnę ruszam z projektem...Od tamtego czasu nieco ponad 3 lata,dokonałem małej modyfikacji tj, Wymieniłem wtryski na 216 :) Busik zaczął lepiej się odpychać i o dziwo mniej dymi. Po drodze zmniejszyłem felgi 18 na 17 no i kilka innych pierdołek. Ale wracając do rzeczy. Zauważyłem dziwną reakcję po rozgrzaniu i przegonienu silnika. Na wolnych obrotach jakby na nanosekundy szarpie motorem i delikatnie widać jak falują obroty. Strasznie to mnie denerwuje. Z rana odpala od strzała jest moc nie dymi. Niedawno wymieniony olej z kompletem filtrów. Błędów brak. Kąt wtrysku też niedawno wyregulowany. Temperatura paliwa tylko mnie zastanawia. 45 stopni jak na zewnątrz 5.Może jakieś sugestie z Waszej strony.
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się