Witam wszystkich użytkowników:)
Mam problem z t4 1997 rok 2.5. W samochodzie przestały działać nawiew z góry w drugim i trzecim rzędzie. Bezpieczniki pod kierownicą sprawdzone. Po podłączeniu vaga wyświetla błąd: 01026 . Samochód wyposażony jest w climatronic. Proszę o pomoc gdzie szukać pomocy
T4 nawiew tył nie działa
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
motocykle_123
- Nowy T4
- 9
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
T4 nawiew tył nie działa
Ostatnio zmieniony 31 maja 2016, 14:10 przez motocykle_123, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ikis
- Forumowicz T4
- 11
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 10 razy
- Kontakt:
Re: T4 nawiew
Miałem taki problem jak "zgniły" mi przewody zasilające i sterownicze tylnego parownika. Mam klimę dokładaną i zrobione to było niechlujnie. Musiałem …login to view the rest of this post
This topic has 15 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się