Witam Wszystkich Użytkowników i Fanów VW T4 (specjalne ukłony dla posiadaczy syncro).
Od miesiąca jestem właścicielem VW T4 syncro, przeszedłem już wstępny etap doprowadzenia mojego nabytku do stanu bezpiecznej używalności
(wymiana rozrządu, nowe opony, wydech, akumulator i jeszcze parę innych drobiazgów).
W chwili obecnej stanąłem przed problemem doposażenia auta w uchwyt na koło zapasowe,
gdzie można zdobyć taki wynalazek, a może ktoś takie uchwyty robi?
Temat który mnie interesuje był poruszany na forum jakieś dwa lata temu ale nie jest specjalnie rozwinięty,
może ktoś z Was może mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję.
Pozdrawiam,
sjw
Uchwyt koła zapasowego VW T4 syncro
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Patrick
- Specjalista T4
- 13
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 53 razy
- otrzymal podziekowanie: 73 razy
- Kontakt:
Re: Uchwyt koła zapasowego VW T4 syncro
http://www.ebay.de/itm/VW-T4-Multivan-s ... 2808934%26…login to view the rest of this post
This topic has 141 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się