Witam serdecznie i pozdrawiam Wszystkich.Mam pytanie(odpowiedzi na forum nie udało mi się znaleźć) naprawiłem ogrzewanie dodatkowe,wymieniłem nagrzewnicę ,wyczyściłem wszystko i działa grzeje dmuchawa za fotelem pasażera lecz z dmuchawy skierowanej na drzwi rozsuwane leci zimne powietrze....Czy to normalne? Czy coś zrobiłem źle? - jeśli źle to co powinienem poprawić? Proszę o pomoc.
Dodam jeszcze że chodzi o Multivana 2,5 TDI 102 km,1998r,klimatyzacja ręczna.
Ogrzewanie dodatkowe-nawiew na drzwi rozsuwane
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Tomaszek51Wlkp
- Początkujący T4
- 11
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 7 razy
- Kontakt:
-
flukem
- Aktywny T4
- 14
- Model:
- Auto: T4 escApAde
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 22 razy
- Kontakt:
Re: Ogrzewanie dodatkowe-nawiew na drzwi rozsuwane
Z boku jest zasysanie powietrza do dmuchawy. Więc nie będzie tam lecieć ciepło.
This topic has 2 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się