Witam,
nie wiedziałem w którym dziale napisać. Przeszukałem internet i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Chcę zdemontować zbiornik paliwa i nie wiem jak się do tego zabrać. Znalazłem filmik jak zdemontować zbiornika paliwa w T3 ale to trochę inny model.
Dokładnie się nie przyjrzałem ale nie znalazłem "spustu" paliwa. Czy spuszczać je przez wlew czy jest jednak jakiś inny sposób, czy zacząć demontaż od opuszczenia zbiornika na ziemię czy najpierw trzeba po odpinać przewody które są od góry zbiornika?
Demontaż zbiornika paliwa 2.5 TDI
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kzq
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4 1998
- Kontakt:
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Re: Demontaż zbiornika paliwa 2.5 TDI
t4-forum też przeszukane?kzq pisze:Przeszukałem internet i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Chcę zdemontować zbiornik paliwa i nie wiem jak się do tego zabrać.
http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=6&t=2325&start=0