Problem z biegami oraz stuki.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
daniel01
- Początkujący T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Problem z biegami oraz stuki.
Witam, mam t4 dopiero tydzień czasu, od 3 dni słychać gdy dodaje gaz oraz puszczam takie stuki tak jakby ktoś był pod spodem i uderzał młotkiem w skrzynie. Dziś gdy chciałem wyjechać tyłem, chciałem wrzucić wsteczny, naciskając wsteczny drążek tak jakby mi wleciał do skrzyni... udało mi się wrzucić wsteczny był w miejscu 1, a 1 znikła... wracałem z pracy ruszając z 2 bo w miejscu jedynki był wsteczny. I przez cały czas był słychać takie stuki i cała skrzynia dostała takiego wielkie luzu że drążkiem mogłem machać w każdym kierunku. Proszę o pomoc bo aż się załamałem teraz..
-
daniel01
- Początkujący T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 5
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Re: Problem z biegami oraz stuki.
Jedynka wchodzi, okazało się że dźwignia mi wpadła trzeba było zdjąć osłonę i dokręcić. I wszystko gra. Tylko teraz do was pytanie czy to że wpadło jest normalane czy świadczy o tym że coś się zepsuło i trzeba wymienić/