Witam wszystkich!
Zabrałem sie ostatnio za przekładke mojej T4. Dzisiaj chciałem zamontować dwumase a tutaj zonk, okazało się ze wypust na wale jest większy i dłuższy, porównywałem go z innym silnikiem również 2,5 ale 98 roku. Wie może ktoś z was czy VW po 2000 roku montował inne wały? Patrzyłem na aukcje na allegro i dwumasa jest taka sama od 97-03r. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? jutro podrzuce zdjecie jak wygladaja oba wypusty
VW T4 2,5TDI przekładka z automata na manuala
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
danekf3
- Nowy T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Transporter
- Kontakt:
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: VW T4 2,5TDI przekładka z automata na manuala
masz panie farta <cool> ,
proszę, tydzień temu się z tym zmagaliśmy:
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=52&t=9853
bo pomimo tylu ludzi na forum przekładających automat na manuala jakoś nikt nie wspominał o tym problemie, cóż mam nadzieje, że chociaż warsztaty które im to robiły nie wykonały tego jak w linku powyżej
proszę, tydzień temu się z tym zmagaliśmy:
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=52&t=9853
bo pomimo tylu ludzi na forum przekładających automat na manuala jakoś nikt nie wspominał o tym problemie, cóż mam nadzieje, że chociaż warsztaty które im to robiły nie wykonały tego jak w linku powyżej
-
danekf3
- Nowy T4
- 12
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: Transporter
- Kontakt:
Re: VW T4 2,5TDI przekładka z automata na manuala
Super kolego dzieki za pomoc, zrobiłem zdjęcia więc może mam wrzucić żeby kiedyś inni mieli na to wgląd?