sterownik pompy vw t4 2,5 tdi podlaczenie komputera
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
konrado76
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 4 razy
- Kontakt:
sterownik pompy vw t4 2,5 tdi podlaczenie komputera
Witam koledzy czy ktoś może mi podpowiedzieć czy pompa wtryskowa w VW t4 2,5tdi 88cv z 2000 roku ma jakiś sterownik?Chodzi mi o to że kupiłem uniwersalny komputer samochodowy pokazujący temperatury,spalanie, prędkość, ładowanie itp, i w instrukcji jest napisane żeby pokazywało spalanie jeden kabel od tego komputera trzeba podłączyć pod sygnał sterowania pulsacyjny wtryskiwacza lub też od pompy wtryskowej, na wtryskiwaczach nie mam żadnych kabli,patrzałem też na szybko w kostkach od pompy i nie znalazłem pulsacyjnego sygnału . Proszę o info czy taki sygnał występuje w moim modelu i gdzie go ewentualnie szukać.Pozdrawiam Konrad
-
edibus
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Auto: T4 laweta
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Re: sterownik pompy vw t4 2,5 tdi podlaczenie komputera
jak masz 2.5 tdi to musisz mieć wtrysk sterujący!
This topic has 12 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się