Mam pytanie do bardziej obeznanych w temacie , nie robiłem nigdy żadnych modyfikacji plastików wiec nawet nie wiem czego do takich modyfikacji użyć, a widziałem niejeden forumowicz przerabiał kieszenie drzwi pod głośniki lub osłony słupków przednich pod jakieś wskaźniki , głośniki itd.
Ja mam tylko coś takiego do zrobienia , czyli zrobienie takiego jakby przejścia na plastyku wklęsłym na wypukły aby to miało jakieś ręce i nogi... Nie chce wstawiać jakiejś zaślepki pionowej bo to będzie lipnie wyglądało , więc pytanie co do tego użyć , jakieś włókno szklane , żywicę , szpachle ??
http://img826.imageshack.us/img826/5780/fn6h.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img202.imageshack.us/img202/6417/ebbf.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Co tu by było dobre do zastosowania ?? Jakieś włókno szklane , może szpachla z włóknem szklanym , żywica ??? Jaki preparaty zastosować tutaj , może ktoś coś poleci , jakiś link lub nazwy takich środków... Osłony słupków przednich mam zamiar okleić później eko skorą i może ale to może tez osłony słupka B ale to się okaże później już.
Chodzi o zlikwidowanie tej dziury pomiędzy plastykami ,
Modyfikacje plastików wewnetrznych /szpachle/włókna szklane/
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 15
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Modyfikacje plastików wewnetrznych /szpachle/włókna szklane/
Ostatnio zmieniony 10 lis 2013, 15:42 przez mora, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: błąd w tytule wątku i literówki
Powód: błąd w tytule wątku i literówki
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Model:
- Auto: Multivelle Long
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI" - podziekowal za post: 51 razy
- otrzymal podziekowanie: 127 razy
- Kontakt:
Re: Modyfikacje plastykow wewnetrznych /szpachle/włókna szkl
Ja bym uzyl najpierw damskich rajstop lub rozciagliwej dzianiny dla nadania wstepnego ksztaltu
Potem na to wlokno szklane,zywica poliestrowa i szpache…login to view the rest of this post
Potem na to wlokno szklane,zywica poliestrowa i szpache…login to view the rest of this post
This topic has 14 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się