Niezbyt dobre zdjęcia, ale może coś zobaczysz:
http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?p=84046#p84046
Znaleziono 156 wyników
- 09 kwie 2015, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: [MANUAL] Wymiana otwartego schowka pasażera na zamykany
W tym fragmencie plastiku są otwory do przykręcenia otwartego schowka. Jeśli podciąłeś tak, że nie masz tych otworów, to będziesz musiał sprawdzić czy otwarty schowek będzie się miał do czego trzymać. Możesz też nawiercić nowe otwory w belce, ale wcześniej musisz sprawdzić czy oryginalne otwory w ot...
- 23 kwie 2015, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Zbyt duże spalanie
<up> <śmiech>niebieski-n2 pisze:kup, zobacz czy ci fura mniej pali, zapewne nie - więc zobacz czy ci sprzedajacy odda kasę i następnie poinformuj o wynikach autora wątku.
- 19 wrz 2015, 6:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Moja pchełka :)
No co ty Paweł, czytać nie umiesz?niebieski-n2 pisze:???????????
Cyklon chce się spotkać, jak Kubek będzie w PL.
:D
- 22 wrz 2015, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
[MOD] Zmiana zacisków hamulcowych na większe PRZÓD
Wymiana małych zacisków hamulcowych (tarcze 282mm) na duże zaciski hamulcowe (tarcze 313mm) na przykładzie VW T4 po lifcie rok 2000 długi przód, silnik ACV. man_00.jpg man_01.jpg Zebrałem informacje dzięki nieocenionej pomocy naszych kolegów: chemik211, Probe041, dariuspolo, barti87, i innych, któr...
- 23 wrz 2015, 7:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: [MOD] Zmiana zacisków hamulcowych na większe PRZÓD
Uwagi dopisałem do pierwszego posta.
- 20 lis 2015, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Dlaczego T4 MULTIVAN ?
Też bym chętnie zobaczył zdjęcia tego domku na kółkach.
- 20 lis 2015, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Dlaczego T4 MULTIVAN ?
A w drzwiach te czarne to jakieś dodatkowe głośniki?
- 13 gru 2015, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
[MOD] Zmiana tarcz hamulcowych na większe TYŁ
Wymiana małych tarcz hamulcowych (średnica 280mm) na duże tarcze hamulcowe (średnica 294mm) na przykładzie VW T4 po lifcie rok 2000 długi przód, silnik ACV. 00man_00.jpg Zebrałem informacje dzięki nieocenionej pomocy naszych kolegów: chemik211, Probe041, paweł t4 xxxkamil i innych, którzy pisali w ...
- 02 sty 2016, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: BUSIOR by JURAS_T4
O, widzę, że w Przasnyszu kupowany.
A gdzie teraz jeździ?
A gdzie teraz jeździ?
- 03 sty 2016, 9:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: BUSIOR by JURAS_T4
No to widzę, że warszawska ekipa powiększa się z dnia na dzień.
Zadowolenia z autka życzę. :D
Zadowolenia z autka życzę. :D
- 12 sty 2016, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
[MANUAL] Podłączenie rejestratora trasy
Podłączenie zasilania rejestratora trasy na przykładzie VW T4 po lifcie rok 2000 długi przód, silnik ACV. rejestrator Mio-MiVue 508 Założenie było takie, by rejestrator podłączony był na stałe do instalacji elektrycznej samochodu z pominięciem gniazda zapalniczki. Zebrałem informacje dzięki nieocen...
- 16 sty 2016, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: owiewka nad szybe przednią
Tak. Mi kiedyś się śniła...ozyrys486 pisze:witam myślał ktoś nad taką owiewką
I obudziłem się zlany zimnym potem :lol:
- 10 kwie 2016, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: [MOD] Zmiana tarcz hamulcowych na większe TYŁ
Zostają te same, nic nie trzeba przerabiać.
- 12 sty 2016, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- 12 maja 2016, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Moja Ślicznotka T4 nie chce innego auta :)
A klimatyzację ma?
Bo moje stare oczy już niedowidzą.
Bo moje stare oczy już niedowidzą.
- 31 sie 2016, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- 13 wrz 2016, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Oleje silnikowe
http://t4-forum.pl/viewtopic.php?p=49461#p49461Kubek pisze:Jaki olej zalać do 2.4D ...
- 13 paź 2016, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: [MOD] Zmiana zacisków hamulcowych na większe PRZÓD
Kolego, z tej aukcji którą podajesz to zacisk i tarcza będą pasować.
Upewnij się tylko, czy kupujesz zacisk i tarczę, bo w aukcji jest mowa o zwrotnicy, więc warto się upewnić czy klikając "kup teraz" otrzymasz to co jest na zdjęciu czy tylko zwrotnicę.
Upewnij się tylko, czy kupujesz zacisk i tarczę, bo w aukcji jest mowa o zwrotnicy, więc warto się upewnić czy klikając "kup teraz" otrzymasz to co jest na zdjęciu czy tylko zwrotnicę.
- 05 lis 2016, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
[MOD] Schowek na okulary? - Dlaczego nie?
Montaż schowka na okulary nad drzwiami kierowcy na przykładzie VW T4 po lifcie rok 2000 długi przód, silnik ACV. Zachciało mi się schowka na okulary zamontowanego w miejscu, gdzie Anglicy mają uchwyt dla pasażera ;) a w moim Transporterku nie było nic: schowek_na_okulary_00.jpg Po przejrzeniu inter...
- 17 lis 2016, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: T4 AUKCJE OGLOSZENIA DZIWNE OPISY SPRZEDAJACYCH !!!
Tu dzwoniłeś?:pittrans pisze:szukam dla siebie ale bez przesady <zastrzelę>
https://www.olx.pl/oferta/vw-t4-fotel-p ... f227d7a65f
- 16 gru 2016, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: [MOD] Zmiana tarcz hamulcowych na większe TYŁ
A teraz pokażę jak to wygląda u mnie po roku użytkowania. (Wymiary na prośbę sympatycznego kolegi :D). Zdjąłem dzisiaj koło i pomierzyłem jak działają założone tarcze i klocki. Mierzyłem suwmiarką, ale ponieważ nie wszystko jest w jednej płaszczyźnie, więc wymiary są przybliżone. Wyznaczyłem na śrub...
- 01 gru 2016, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Drzwi przesuwne - problem z zamykaniem
filmik, na którym widać co odkręcić: https://www.youtube.com/watch?v=EGAhDlUxEfgjacula pisze:Tak ale u mnie jest inna rolka ? taka jak tutaj
- 07 sty 2017, 9:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: mechanik w Nowej Hucie
Ja ze swej strony mogę polecić kolegów z forum - Cyklon, chemik211 lub ewentualnie warsztat Monster Serwis ul. Strzelców 28 (kolega z forum Passata)jurekkloda pisze:Moje pytanie brzmi czy zna ktoś dobrego mechanika w Krakowie Nowej Hucie ...
- 07 sty 2017, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: mechanik w Nowej Hucie
Super dzięki .UL Strzelców 28 to jest od strony Powstańców. Jakieś namiary na kolegów Cyklon,Chemik 211.Pozdrawiam . Po pierwsze: Jeśli będziesz na Strzelców - rozmawiaj TYLKO z Rafałem i na dzień dobry powołaj się na mnie :D Po drugie: - najpierw Regulamin forum: http://www.t4-forum.pl/viewtopic.p...
- 08 lut 2017, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Dodatkowy wskaźnik ciśnienia doładowania
Tak to u mnie wygląda:
Od razu uprzedzę pytania:
Włącznik grzania szyby/lusterek (ten na dole obok awaryjnych) na razie wsadzony jest "na sztukę". Później coś wymyślę.
Włącznik grzania szyby/lusterek (ten na dole obok awaryjnych) na razie wsadzony jest "na sztukę". Później coś wymyślę.
- 08 lut 2017, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Silverado z Krakowa
Zmodyfikowałem nieco wygląd panelu sterowania. Zachciało mi się zamontować wskaźnik doładowania turbiny, a ponieważ nie podobało mi się zamontowanie go jako "doczepki" postanowiłem zabudować go w desce rozdzielczej. W tym celu wyciąłem mocowanie włącznika awaryjnych, wyciąłem okrągły otwór...
- 09 lut 2017, 8:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Silverado z Krakowa
Defi kupiony u Chińczyków.hoopsii pisze:Powiedz jeszcze ten wskaźnik doładowania to coś firmowego czy "zwykły" allegro ?
60mm średnicy.
- 12 lut 2017, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Pilot , telestart do ogrzewania postojowego
...i powiem że telefon z pierwszego linku jest dużo lepszy, większa możliwość sterowania czasowego od 0 do 60 minut i lepszy zasięg. Ten z drugiego linku dobry jest do sterowania w jednym miejscu typu dom czy garaż gdzie sterownik jest cały czas w jednym miejscu, czasami miałem problem z wyłączenie...