Prawie gotowe <56>
Jak dobrze pójdzie to w weekend pierwsze testy drogowe :P
Znaleziono 42 wyniki
- 21 maja 2020, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- 05 sie 2020, 9:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ładowanie akumulatora z panelu solarnego
Wyjście oznaczone żarówka służy do podłączenia oświetlenia nocnego:
"Regulator posiada programowalną funkcję czujnika zmierzchowego.
Istnieje możliwość uruchomienia podłączonego odbiornika po zachodzie słońca na konkretną ilość godzin"
"Regulator posiada programowalną funkcję czujnika zmierzchowego.
Istnieje możliwość uruchomienia podłączonego odbiornika po zachodzie słońca na konkretną ilość godzin"
- 24 sie 2020, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Mój (nasz) biały busik wycieczkowy
Akumulator 74Ah Varty
A regulator kupiłem jakieś 7lat temu razem z panelami i wygląda dokładnie jak ten: https://tooles.pl/regulator-solarny-sol ... HgQAvD_BwE
A regulator kupiłem jakieś 7lat temu razem z panelami i wygląda dokładnie jak ten: https://tooles.pl/regulator-solarny-sol ... HgQAvD_BwE
- 02 cze 2019, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Można powiedzieć że projekt "kamper T4" zbliża się po woli do końca <śmiech> W kranie pojawiła się woda, zostało jeszcze doprowadzenie jej do prysznica i zrobienie grzania, ale to już mały pikuś. Sklejka została polakierowana a łóżko przerobione, teraz jest możliwość na noc wyciągnięcia ki...
- 07 wrz 2019, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Właśnie wróciliśmy z dwutygodniowego szwędania się po Chorwacji (miała być Albania ale nie wyszło). Wybrali się z nami znajomi osobówką w kombi z namiotem wszystkie noclegi po trasie ogarnęliśmy na dziko <yahoo> Przeżyliśmy bardzo ciepłe noce jak i jedną dość zimną na Słowenii, trochę deszczu jak i ...
- 28 sty 2021, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Podłączenie alarmu / T4 1.9 TD 1998
Praktycznie wszystko jest dostępne za skrzynką bezpieczników.
Zblokować w tym aucie możesz rozrusznik albo zawór na pompie wtryskowej tak więc szału nie ma bo obydwie blokady można obejść w niespełna minutę ;)
Zblokować w tym aucie możesz rozrusznik albo zawór na pompie wtryskowej tak więc szału nie ma bo obydwie blokady można obejść w niespełna minutę ;)
- 20 mar 2020, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wymiana podłogi
No niezła rozpierducha <59>
- 09 gru 2020, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jak zamontować panel solarny na dachu?
Ma ktoś jakiś pomysł jak poprowadzić przewód z panelu do kabiny bez robienia dziur w dachu, ma ktoś jakiś pomysł ? (sztywny panel na relingach) Jedyny sposób to przejście przez gumową przelotkę w, której są poprowadzone przewody do tylnej klapy. Tylko trzeba to tak zrobić aby woda się nie lała do ś...
- 09 lip 2021, 5:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Rolety zadaszenia
Ja mam, na swych słupkach po dwie nitonakrętki na śruby M8.
- 04 kwie 2019, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Dach został wyszlifowany i trafił z powrotem na dach pomocniczy w celu wyznaczenia miejsca montażu siłowników <55> Dach się bardzo ładnie podnosi i utrzymuje w tylnej części spokojnie ciężar około 40kg. Potem obydwa elementy zostały odwrócone do góry nogami i zacząłem konstruować wzmocnienie połączo...
- 01 lut 2018, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Nic z tego niestety , raz że materiał mam dokładnie wyliczony a po drugie jest z tym za dużo roboty <55> Dziś udało mi się prawie skończyć drugą część - zostało jeszcze zrobić blokadę i będzie można przetestować <śmiech> A w tak zwanym między czasie zabrałem się za montaż tempomatu <śmiech>
- 07 kwie 2022, 6:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Opony do auta wakacyjnego
U mnie teczka jeździć właściwie na co dzień ale w sezonie letnim to głównie nasz domek na kółkach. Szukając opon letnich na poprzedni sezon mając na uwadze nasze dzikie noclegi gdzie czasami bywa różnie z drogą dojazdową ( np po ulewie w nocy) zakupiłem kormorany vanpro B2 i po całym ubiegłorocznym ...