Znaleziono 37 wyników

Return

autor: Probe041
17 kwie 2014, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: swap TD -> TDI

Tutaj jest wszystko co potrzeba nt. niebieskich zegarów http://t4-wiki.de/wiki/Kombiinstrument_%28Umbau%29 Hej czy ktoś z Was montował potencjometr gazu z golfaIII do pedału gazu t4 1.9Td ABL? Potrzebujesz pedał z dawcy razem z mocowaniem, ucinasz z dawcy końcówkę pedału która ciągnie linkę potencjo...
autor: Piter
24 kwie 2014, 1:01
Jump to forum
Jump to topic

Silnik 1z jest już zamontowany w mojej t4. Wiązka wpięta w skrzynkę bezpieczników, puszka immo oraz pestka przełożone. Przekaźnik 109 oraz 103 również. Motorek ładnie kręci jednak nie chce zapalić, w przewodach paliwo niestety nie napływa chyba go immo trzyma. Gdzie szukać przyczyny nieodpalenia si...
autor: krzysaudi
25 kwie 2014, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Jak chcesz mogę nieodpłatnie zlikwidować immo w sterowniku silnika u Ciebie :)
Odpalisz nawet gwozdziem wyklepanym na podobieństwo klucza :)
Kris
autor: cybkryst
08 maja 2014, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Jak by co to wspomogę schematem albo poradą. Mając kompletnego dawcę to czysta przyjemność w przekładaniu i elektryce. Tylko te przebiegi dawców mnie przerażają. Ja swojego dawcę znalazłem z przebiegiem 160 tyś km, do samego końca był serwisowany(czyli do wypadku a potem problemy z ubezpieczalnią i ...
autor: chmielik
04 wrz 2016, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

4,5 litra to połowa bagnetu razem z pełnym filtrem oleju
autor: slimak
10 maja 2017, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kratka wentylacyjna Brandrup

Kratki do zainteresowanych zostały wysłane, w piątek powinny być u adresatów. Numery nadania poszły na PW.