Znaleziono 9 wyników

Return

autor: garbaty
31 gru 2016, 7:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zaparowane szyby

Wrzuć kilka skarpet załadowanych silikonowym żwirkiem dla kotów. Dobrze chłonie wilgoć. Na smarta wystarczyły mi 2 skarpetki pod fotelami, na t4 pewnie 2 kuwety ;)
autor: czoper
31 gru 2016, 8:00
Jump to forum
Jump to topic

Można kupić również pochłaniacz wilgoci.Ja wożę taki i w t4 i w drugim aucie również.W sezonie jesien-wiosna co tydzień wylewam z niego wodę którą wchloną z auta.Jeden wkład wystarczy na okres ok.3-4 miesięcy.Są to kryształki które chloniac wilgoć rozpuszczaja się i opadają na dno pojemnika w formie...
autor: Probe041
30 gru 2016, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Musisz mocno grzać z tyłu aby nie parowały (w praktyce raczej to nie pomaga) albo mieć klimę na tył ale w zimie i tak to nic nie da, bo kompresor się nie włączy.
autor: Miętus89
26 sty 2014, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Poznaj swoje T4 kody wyposażenia na tabliczkach znamionowych

no. w końcu znalazłem wolny czas żeby to zrobić od dawna planowałem żeby powstał temat opisujący dane na naklejkach znamionowych naszych samochodów posiada je każdy z nas (poza tymi których auta były kradzione, bite w miejscach zamieszczania tabliczek albo w jakiś inny sposób modyfikowane numery nad...
autor: hoopsii
12 mar 2017, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Montaż wysokiego dachu Reimo

Te ramy o których piszesz to wcale nie są wzmocnienia auta-dachu tylko ramki aby się na nich łóżko opierało. Bez tych ram z autem nic się nie stanie. Jest np. model podnoszonego dachu carthago gdzie nie ma absolutnie żadnej ramy. Wszystko jest kręcone do rynienek. Jest tylko mały płaskownik z przodu...
autor: mjanusz69
02 kwie 2017, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: "Zaślepka" bocznego okna - gdzie kupić?

http://allegro.pl/vw-t4-nakladka-blenda ... 28737.html niestety sprzedaż zakończona ,ale może sprzedawca będzie jeszcze wystawiał towar
autor: czester52
06 cze 2014, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: KULKI od lewarka zmiany biegów...POMOCY!!

Kup sobie zestaw, ale w ASO Będzie kosztował taniej jak na allegro. Ja 2 lata temu płaciłem za komplet około 24zł. A jeśli chodzi o kulkę tą co jest po stronie kierowcy pod tym jak to nazwałeś kowadełkiem przykręcanym na 2 śruby 10' to jest to duża kulka, którą się banalnie wymienia.