Znaleziono 23 wyniki
- 19 lut 2014, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Zegary z FIS/MFA w miejsce "zwykłych"
siloss a po co Ci VAG do tego ??? za licznikami to musisz patrzeć, ostatnio był na allegro za 370 zł, poszedł w dwa dni. Zastanawiam się tylko po co Ci pełny fis. Wyświetlacze w pełnym fisie się wypalają i trzeba je naprawiać co nie jest takie tanie, w 1/2 fis nie (czyli są bezawaryjne). Znaczna wię...
- 19 lut 2014, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
...siloss jak bedziesz juz mial licznik to moge to u ciebie zamontowac, masz do mnie blisko.
Przy zakupie zwruc uwage na wypas twojego auta, czy masz esp i tak jak norti napisal 1\2fis wystarczy i jest mniej awaryjna.
Przy zakupie zwruc uwage na wypas twojego auta, czy masz esp i tak jak norti napisal 1\2fis wystarczy i jest mniej awaryjna.
- 21 lut 2014, 8:17
- Jump to forum
- Jump to topic
...czerwone pole i zakres inny.
ty potrzebujesz taki
http://allegro.pl/licznik-vw-transporte ... 83320.html
ty potrzebujesz taki
http://allegro.pl/licznik-vw-transporte ... 83320.html
- 21 lut 2014, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
To już nie do mnie te pytania, fabrycznie nie było 1.9TDI w T4 a już na pewno po swapie nie ma FISu
Początkiem czerwonego pola na obrotomierzu, AHY/AXG kręci się do 4800obr a ACV/AJT do 4400obr.
Początkiem czerwonego pola na obrotomierzu, AHY/AXG kręci się do 4800obr a ACV/AJT do 4400obr.
- 24 lut 2014, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Rozgałęźnik zaznaczony strzałką.
- 24 lut 2014, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ten rozgałęźnik to mostek łączący wszystkie wtyczki.
- 29 paź 2014, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kontrolka Układu Hamulcowego
Cześć. Jeżeli masz czujniki na wszystkich kołach to w tylnym lewym kole podłącz kable czyjnika do masy. 1.Jak kontrolka świeci nadal, to sprawdzasz połączenie kabla brązowo-białego przy tym czujniku do złącz licznika (Ten kabel ma połączenie jedno wtykowe za skrzynką bezpieczników, może być rozłączo...
- 26 lut 2014, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jaka dawka paliwa D4WS
Wstepnie to strzykawka I stoperem Sprawdz ile ma palic na godzine przy pelnej mocy I zrob test ile pompka nakapie przez 60 sek Potem sobie wyliczysz Dokladna dawke pewnie znajdziesz no google,a jesli nie to uderz do Stefano,napewno bedzie wiedzial Jesli na pelnej mocy ma palic np.0.5l 500ml/60min Pr...
- 20 mar 2014, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Alufelgi 16"
Anmerkung: VW schreibt für die 111 kW-T4 bei Nutzung der o.a. Felge die neuen Radschrauben mit losem Bund vor (7M3 601 139 B). ...silos mowilem ci ze vw przyzwala do 16calowego zawieszenia i twoich nowych felg tylko oryginalne sruby z luzna podkladka, w zadnym w.w. linkow ich nie bylo. to sa te same...
- 17 mar 2014, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Alufelgi 16"
o śrubach i wymiarach było juz na forum w kilku tematach ,wystarczy poszukać... tutaj jeden z nich:
http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f= ... m14#p39674
http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f= ... m14#p39674
- 31 mar 2014, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Fajne gumy na lato
Ja mam opony Vredestein Sportrac 3 215/60/16 XL 99V i jestem z nich bardzo zadowolony , Sportrac 3 zastąpił nowszy model czyli jego następca Sportrac 5 i osobiście jakbym mial kupić to bym je tez kupił , zresztą rozwazam zakup ich do auta osobowego nawet tylko w innym duzo mniejszym rozmiarze...
- 31 mar 2014, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Fajne gumy na lato
Ja podobnie jak Sterciu poszedłem w opony XL dokładnie Fulda ECOCONTROL HP 215/60 R16 99 H V1 fakt że przejechałem na nich dopiero 200km ale w porównaniu z NOKIANAMI C jakie miałem na zimę to i cisza i komfort prowadzenia - bardzo się poprawiły. Zwróć uwagę na etykiecie na hałas - np. 68dB a 72dB to...
- 22 mar 2014, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Demontaż tylnej półki
Podnosisz pokrywę tak jak byś sięgał po lewarek. Odkręcasz tam śrubę m8. Reszta śrub widać na zewnątrz.
- 22 lut 2014, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Listwa prowadząca drzwi boczne
Pod plastikiem konczacym listwe z tylu teczki masz nakretke 10mm
Plastik trzyma sie na wkrecie
Plastik trzyma sie na wkrecie