Znaleziono 35 wyników
- 01 mar 2018, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Chlapacze tył / przód - montaż i potrzebne części
Moge ci pomierzyc odleglosci w aucie 2001 rok. Bo zdjecia dobre sa ale nie wszystko pokazuja.
- 21 cze 2017, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: przekaźnik wentylatorów
Ja dzis tez zgubilem zasilanie termicznego wylacznika wentylatorow. Okazalo sie po ogledzinach ze wypiolem jedna malutka wtyczke 1 pinowa w okolicy filtra paliwa. I na miescie zegar mi sie wychyla ponad 90'C . I sie zmartwilem.Ale juz opanowana sytuacja.
- 03 cze 2022, 0:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Brak zasilania na elektrozawór pompy
Mialem motor 2,4D ale nie mialem tego ustrojstwa. Chyba 1,9 tez czasami to ma.
Jesli na pewno to szwankuje i nie mozna tego reanimowac to po prostu to zdemontuj. Imo odinstaluj,wlasnie ale skad,przeciez 2,4 nie ma ECU. Cewka potrzebuje zasilania i bedzie auto hulac.
Jesli na pewno to szwankuje i nie mozna tego reanimowac to po prostu to zdemontuj. Imo odinstaluj,wlasnie ale skad,przeciez 2,4 nie ma ECU. Cewka potrzebuje zasilania i bedzie auto hulac.
- 05 cze 2022, 0:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Brak zasilania na elektrozawór pompy
To dobrze. To prosta budowa silnika. Trochę prostej elektyki razem z motorem. Minus u mniej był od silnika, a na czupku cewki przykrecany na małą nakrętke biegun dodatni. Dołożenie tam immo komplikuje sprawę ,dlatego ja zaczyna nam to szwankowac i wiemy ze to na pewno te ustrojstwo to się tego pozby...
- 05 cze 2022, 0:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2.5 tdi popychacz pompy Vacum
Powinna być gładka bez widocznych uszczerbien. Tam sa dwie długości popychacza. Musisz kupić taki sam. I załóż tam podkładkę. Bo sprężyna na pewno usiadła i jest luz. To częsta przypadłość tych pomp .