witajcie! jestem tu nowy a więc proszę o wyrozumiałość z racji ze to mój pierwszy post.
Miesian temu kupiłem transportera t4 2002r który miał już wrzucone wnętrze multivana. uznałem ze to dobry potencjał na campervana i już 4 tygodnie później trafiłem na złomowisko na którym znalazłem t4 Westfalię i za przystępne pieniądze kupiłem cale wnętrze oraz podnoszony dach. próbowałem szukać różnych informacji na temat tego swapa ale mało kto coś o tym dokładnie pisze więc podziałem się tego sam i wbrew pozorom nie było to trudne. 5 dni w garażu z kilkoma narzędziami i bach! dach Westfalia zamontowany szczelny i wszystko działa i nic nie trzeszczy. nie jestem żadnym mechanikiem czy blacharzem tylko hobbista który próbuje swoich sił przy małych projektach. wrzucam ten post w celu ewentualnej pomocy innym którzy byliby w podobnej do mnie sytuacji a nie widzieli od czego zacząć/ bali się zacząć , piszcie śmiało i bardzo chętnie odpowiem doradzę i pomogę na ile mogę :)
załączam kilka zdiec z efektu końcowego <pajac>
Westfalia podnoszony dach
-
campervanbiker
- Nowy T4
- 1
- Model:
- Auto: t4 transporter
- Kontakt:
-
Jackall
- Stały bywalec
- 9
- Model:
- Auto: T4 long i Caravelle
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 29 razy
- Kontakt:
Re: Westfalia podnoszony dach
Cześć, zazdroszczę trafienia oryginału. Mam długą T4 i też szukam dachu, jednak z tego co wiem nie było takich Westfalii. Pozostaje mi Camproof, ale o…login to view the rest of this post
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się