Witam,
ostatnio montowałem sobie hak o dopuszczalnej masie 2500Kg. Spokojnie zapiąłem ponad 3tony i też wytrzymał bez problemów. Lecz problem jest w tym, że jako pierwszy montowałem hak w mojej t4 a miała ona wbite tylko 1500kg max dla przyczep z hamulcem. Mój znajomy ma zwykłą wersję (krótszą) i ma 2000kg a inny ma też longa i ma 2500kg. Na tabliczce znamionowej pisze DMC zestawu 4500kg. Jest jakaś możliwość podniesienia tej wartości do chociaż 2ton ? Bardzo mi na tym zależy ponieważ mam sporą lawetę (4,5metrax2,55metra o DMC 2700kg) i często ciągnę powyżej tych 1500kg.
DMC ciągnietej przyczepy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
deeamon
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: T4 Long
- Kontakt:
-
najbi
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: vw t5 multivan
- Kontakt:
Re: DMC ciągnietej przyczepy
myśle ze na stacji kontroli pojazdów dowiesz sie wszystkiego szczegółowo jesli moza to odrazu to zrobią i wtedy z adnotacja ze stacji kontroli pojazdó…login to view the rest of this post
This topic has 73 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się