Problem z siłownikiem zamka a może coś więcej
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
czarny92
- Nowy T4
- 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Problem z siłownikiem zamka a może coś więcej
Witam jestem nowy na forum :D Na wstępie chciałem wszystkich przywitać :) A teraz do rzeczy otóż mam problem wydaje mi się ze z siłownikiem zamka drzwi od kierowcy. Wymieniłem w nim silniczek ale jest dalej to samo w środku nie widać korozji. Objawia się to tym że nie chce otwierać z zamykaniem nie ma problemu mogę jedynie otworzyć za pomocą wyciągnięcia rygla do góry i otworzeniu drzwi w tedy słychać że silniczek warczy i się otwiera. Dodam że jest to transporter 2.5 TDI z 2002r a siłownik jest na cztery piny. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :D
-
czarny1x1x
This topic has 4 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się