Wymiary tapicerki wnetrza multik T4 po 99r

ODPOWIEDZ
Sterciu
Ekspert T4

15
Model:
Auto: T5.1 , T6.0
podziekowal za post: 24 razy
otrzymal podziekowanie: 210 razy
Kontakt:

Wymiary tapicerki wnetrza multik T4 po 99r

Post autor: Sterciu »

Siemka

Naszło mnie aby w aucie zamontować boczek srodkowy lewy od multika z lat 99-03. I mam pytanie , poniewaz jak juz większosc wie mam holenderkę gdzie aby zamontować cokolwiek to musze ciąc , szlifowac dopasowywac i takie tam ;). Interesuje mnie dokładnie odleglośc od poczatku boczku zaraz na słupku przednim do końca pierwszego otwieranego schowaka u góry. Jakby ktoś mógl zmierzyc mi i to zwymiarowac to byłoby super poniewaz nie wiem czy mi wejdzie taki boczek tak aby schowki się otwierały , a zabudowa holenderska musi zostac. Nie ukrywam ze głownie zalezy mi na tych zamykanych schowkach , cała reszta jest wsumie mało wazna bo w/g mnie T4 ma zdecydowanie za mało zamykanych schowków ;).

Jakby komuś się chciało i by mi podal ten wymiar to byłoby super i bylbym niezmiernie wdzięczny. Wiedziałbym wtedy czy jest sens szukac takiego panelu. Jeszcze raz chodzi mi o przednią krawędz boczku do tylnej krawędzi schowka tego górnego pierwszego. Tzn wymiar razem ze schowkiem jaka odległosc jest. Poszukam jakiejs fotki to moze wtedy zaznacze o co mi dokładnie chodzi i dokleje do tematu...

z góry dzieki
Sterciu
Ekspert T4

15
Model:
Auto: T5.1 , T6.0
podziekowal za post: 24 razy
otrzymal podziekowanie: 210 razy
Kontakt:

Re: Wymiary tapicerki wnetrza multik T4 po 99r

Post autor: Sterciu »

Foto zapozyczyłem , jezeli ktoś kiedys by miał chwile wolną i chęci , oraz co najwazniejsze ma multika po 99 roku to prosiłbym aby zmierzył mi tylko j…login to view the rest of this post

This topic has 2 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Multivan”