Witam!
Bardzo proszę o informację, o co chodzi z tymi czarnymi plastikowymi kratkami, które są wmontowane w niektórych szybach tylnych bocznych w T4.
Pytam, ponieważ nie wiem, dlaczego niektóre T4 mają takie szyby z kratkami a niektóre nie mają.
Sam posiadam Caravelle 1993r. i mam klimatyzację na przód chce rozbudować na tył, już się orientowałem na forum i wiem, co musze kupić, ale nie bardzo rozumiem temat tych szyb z kratką.
Pozdrawiam Mateusz
Szyba boczna tylna prawa z kratką proszę o informację
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Szyba boczna tylna prawa z kratką proszę o informację
było na forum ale napiszę jeszcze raz
kratka w tylnej szybie oznacza, że samochód posiada nawiewy w suficie na tylną część, ale to nawiew tylko powiet…login to view the rest of this post
kratka w tylnej szybie oznacza, że samochód posiada nawiewy w suficie na tylną część, ale to nawiew tylko powiet…login to view the rest of this post
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się