pisk serwo?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
gabrielk
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 3 razy
- Kontakt:
pisk serwo?
Witam, moze ktoś sie spotkał z czymś takim. W kabinie słychać pisk, po naciśnięciu pedału hamulca (nawet w małym stopniu) pisk ustępuje. Po puszczeniu chwila ciszy i znowu pisk. Podejrzewam gdzieś nieszczelność przy serwie. Mezo macie jakiś pomysł zanim rozbiorę pół samochodu. Jest to pisk jakby o dużej częstotliwości, na początku podejrzewałem jakąś elektronikę. Nie jest słyszalny po stronie silnika praktycznie, tylko w kabinie. Po zgaszeniu silnika, piszczy nadal i po jakimś czasie ustępuje.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: pisk serwo?
zapewne ten dźwięk pochodzi z uszczelniacza tłoka serwa od strony pedału, miałem to samo z tym, że u mnie wydobywało się syczenie, po pewnym czasie ba…login to view the rest of this post
This topic has 16 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się