Uszczelki tylnych drzwi

Drzwi, klapy, zamki, podsufitki, fotele i przeróbki wnętrza.
Od wygłuszenia po wymianę uszczelek.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
kufeell
Nowy T4

2
Model:
Auto: T4
Kontakt:

Uszczelki tylnych drzwi

Post autor: kufeell »

Witam
Kilka miesięcy temu kupiłem T4, 2.4 D, 1998. Niedawno uporałem się z naprawami mechanicznymi (silnik i osprzęt), teraz czas na wygłuszenie, wygląd itp. Jestem w trakcie wygłuszania, montowania na nowo szyb itp. Mam pytanie odnośnie uszczelki pionowej tylnych drzwi (skrzydełkowe)......póki co mam zamontowaną zdemolowaną uszczelkę na lewym skrzydełku. Jest zniszczona, za krótka i cieknie przez nią woda do środka. Chciałbym ja wymienić ale okazuje się że ciężko ją dostać. Na tym forum znalazłem nr oryginału, jest nawet dostępna ale koszt to ponad 800 zł. Czy ktoś wie o istnieniu jakiejś uniwersalnej, kupowanej na metry, która mogłaby z powodzeniem zastąpić oryginał ? Druga sprawa to czy to pionowe uszczelnienie znajduje się tylko na lewym skrzydle czy może na prawym również powinna być jakaś pionowa uszczelka (u mnie jest tylko na lewym) ?
Adiadi95
Nowy T4

Model:
Auto:
Kontakt:

Re: Uszczelki tylnych drzwi

Post autor: Adiadi95 »

Witam i jak udało się znaleźć takową uszczelkę? Sam poszukuje i nic nie mogę znaleźć.

This topic has 1 more reply

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”