Witam
Męczyłem temat w innym wątku ale bezskutecznie. Chodzi mi o hałas dobiegający podczas przekraczania 110/120/130 km/h. Nie wiem jak u Was ale u mnie jadąc ma się wrażenie, jakby się jechało bez maski :-). Może przesadzam, ale nie sądzę aby to było normalne. Szykuje auto na dłuższy wyjazd, ale nie wyobrażam sobie jechać dłużej prędkością 120km/h. Auto z przodu nie miało nigdy dzwona, wszystko na miejscu, uszczelki też, łącznie z drzwiowymi. Przy tej prędkości nie słychać bardzo silnika, odnosi się takie wrażenie jakbym jechał pod silny wiatr. Zbieżność zrobiona, koła wyważone letnie, amory nowe. Zdaje sobie sprawy że to nie T6, ale coś jest nie tak. Mam 151, skrzynia DQR długa. Mieszka ktoś blisko mojej lokalizacji "Lubin" żeby się przejechać i się wypowiedzieć? Z chęcią bym gdzieś podjechał aby to sprawdzić.
Pozdrawiam.
Hałas aerodynamiczny od 110km/h 151km DQR
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Norbi108
- Forumowicz T4
- 3
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- Kontakt:
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
Re: Hałas aerodynamiczny od 110km/h 151km DQR
Obawiam się, że choćbyś i sześć nowych wątków …login to view the rest of this postNorbi108 pisze: 08 cze 2025, 20:36Witam
Męczyłem temat w innym wątku ale bezskutecznie.
Pozdrawiam.
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się