Witam
Po regeneracji klap nawiewów w Multi 2000 r 2,5 tdi AHY climatronic przód i tył przestało dmuchać ciepłe powietrze. Po złożeniu wszystkiego i dolaniu płynu dpowietrzylem układ śrubą na wejściu w grodzi do nagrzewnicy, poleciał płyn, zakręciłem, węże obydwa gorące i nie grzeje. Dodam że tynie ogrzewanie dmucha ciepłem jak trzeba. Pytanie co steruje w środku ciepłym powietrzem, jeśli dwie rurki są gorące to jest drożna nagrzewnica (zresztą oglądałem ją jak było rozebrane) Nie wiem gdzie szukać problemu
Brak ogrzewania po regeneracji klap
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Norbi108
- Forumowicz T4
- 3
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- Kontakt:
-
Norbi108
- Forumowicz T4
- 3
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- Kontakt:
Re: Brak ogrzewania po regeneracji klap
Dowiedziałem się która klapa jest odpowiedzialna za temperaturę, zdemontowalem tunel pod nogami i znalazłem sterowanie tej klapy i to co zauważyłem to…login to view the rest of this post
This topic has 7 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się