Witam, kupiłem niedawno VW T4 Multivana z 2002 roku 2.5 TDI 151KM. W środku są fotele w tak zwanym wzorze "Bąble" - niebiesko szare fotele z okręgami, a między nimi zakrzywione linie. Interesuje mnie jaka jest to wersja wyposażenia? Często na błotnikach były naklejki mówiące o tym, że dane auto jest w wersji Last Edition, Generation itd. W moim brak jest owych naklejek. Jeśli to pomoże, auto posiada mokre webasto, radio 2din z nawigacją, pełny fis, dwustrefową klimatyzację, elektryczne szyby i lusterka. Czy jest ktoś w stanie pomóc z tym pytaniem? Pozdrawiam.
PS. Nie wiedziałem, w którym dziale zadać to pytanie, w razie potrzeby, proszę o przeniesienie.
Wersja wyposażenia
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Gladki
- Nowy T4
- 10
- Model:
- Auto: t4 syncro max
- Kontakt:
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Wersja wyposażenia
Ustalenie wersji wymaga VINu. Nie wszystkie mutivany miały jakąś wersję specjalnie nazwaną. Cała masa była po prostu multivanem i tyle
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się