VW t4 2.5 tdi problem z ciepłym powietrzem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
filon9
- Nowy T4
- 10
- Model:
- Auto: Multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
VW t4 2.5 tdi problem z ciepłym powietrzem
Witam, posiadam vw t4 multivan 96r, 2.5 tdi.Mam problem z ciepłym powietrzem w aucie.Auto posiada klimtronik ale nie sprawny.Mój problem polega na tym, że w aucie non stop mi dmucha gorącym powietrzem, nawet kiedy nadmuch mam całkiem wyłączony to w czasie jazdy dmucha mi ciepłym powietrzem z bocznych kratek oraz na nogi. Przy takiej temperaturze jak jest teraz to w czasie jazdy idzie kur..cy dostać. Może ktoś pomoże
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: VW t4 2.5 tdi problem z ciepłym powietrzem
Klimatronik diagnozuje się kompem, zrobienie tego da wstępne wskazówki co jest nie tak. Skoro wieje nawet przy wyłączonym to niestety nie obejdzie się…login to view the rest of this post
This topic has 9 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się