Zasłony na okna do Multivana

Drzwi, klapy, zamki, podsufitki, fotele i przeróbki wnętrza.
Od wygłuszenia po wymianę uszczelek.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
tommy-tg
Nowy T4

14
Model:
Auto: Multivan
Kontakt:

Zasłony na okna do Multivana

Post autor: tommy-tg »

Witam .
Mam pytanie - czy znajdzie się ktoś kto szuka zasłon do swojego Multivana?
Długo szukałem kompletnych oryginalnych zasłon do mojego Multivana i niestety nie znalazłem.
Pojawiały się na alle... ale zazwyczaj były niekompletne (zazwyczaj bez przedniej zasłony i w dodatku kosztowały ok 450zł.)
Dobrze się złożyło , że ostatnio mój kolega kupił Multivana z kompletnymi zasłonami .
Jako ,że mam działalność (wymoderowano) i na co dzień szyję różne rzeczy ze skór postanowiłem
zrobić kopie tych zasłon..Jeżeli ktoś potrzebuje take zasłony to proszę o kontakt myślę ,że będę mógł pomóc.
Zasłony będą uszyte z grubego szarego aksamitu ( to naturalny materiał fakturą podobny do weluru)
oryginały są uszyte ze 100% poliestru. Będą posiadały wszystkie mocowania na zatrzaski oraz będą wyposażone w
gumki które naprężają cała konstrukcje ( gumki te w oryginale wszyte są w tunele przy zewnętrznych krańcach zasłon).
Dodatkowo jeżeli ktoś by chciał mogę wyhaftować na zasłonach dowolną aplikację,inicjały,logo itd. za pomocą maszyny Haftującej (CNC).
Przykładowe hafty można zobaczyć na mojej stronie gt-protec .
Jeżeli macie jakieś pytania to proszę o kontakt - mail na mojej stronie lub priw.
pozdrawiam
tommy-tg
sq6eli
Początkujący T4

15
Model:
Auto: T4 Multivan
podziekowal za post: 1 raz
Kontakt:

Re: Zasłony na okna do Multivana

Post autor: sq6eli »

Wtam
bardzo bym prosił o informację ile
będzie kosztował cały komplet
pozdrawiam

This topic has 61 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”